Personal Shopping met Danielle bij Bahlmann

Ays en San houden van shoppen! Het liefst zo vaak en veel mogelijk. We hebben allebei wel een beetje onze eigen stijl en weten we heel goed wat we wel en wat we niet willen.

Ayse houdt van comfortabele kleding, combineert vaak vrouwelijk rokken met stoere tops, of trekt een liefst een maillot met jurkje aan en klaar. Sanna houdt meer van zwierige rokjes of jurkjes, gekke prints, en houdt wel van blousjes en strikjes. We houden ons altijd wel aardig aan onze eigen stijl. We hebben het zelfs over ‘Ayse rokjes’ en ‘Sanna blousjes’ als wij aan het shoppen zijn samen.

bahlmann

Graag wilden we de uitdaging aan gaan om bij Bahlmann Mode onze eigen voorkeuren overboord te gooien en ons te laten adviseren door Danielle. We gingen namelijk Personal Shoppen bij Bahlmann.

Bahlmann Mode is een grote winkel op de Voorstraat waar een breed palet aan diverse merken dameskleding te vinden is. Van jong tot oud, voor ieder wat wils. Je wordt hier altijd heel goed geholpen door de dames die er werken. Maar wist je dat je ook een personal shopping afspraak kunt maken? Je geeft via een Facebook berichtje of telefonsich door dat je dit graag wilt en ze reserveren tijd voor je.

Zo gingen wij met Danielle op stap, onze vraag was of zij een aantal setjes voor ons kon maken die wel bij ons passen, maar misschien net een andere stijl dan dat we zijn gewend en waar we normaal voor zouden kiezen.

Na een korte analyse had ze onze huidige stijlen bepaald en ging ze op zoek naar de leukste setjes. Vervolgens doken we de paskamers in. En dit is het resultaat.

Sanna’s nieuwe favoriete kleur is duidelijk rood! Ze heeft een stoere broek gecombineerd met witte blouse en een mooi rood vest. En wat vinden jullie van dit sexy, maar toch schattige jurkje? Om uit te pakken!

Bahlmann Sanna danielle

bahlmann sanna jurk

Ayse gaat ook tegen haar stijl in voor een blouse met strikje, gecombineerd met een zwarte broek. Het rode jasje maakt het helemaal af. Outfit nummer twee staat iets dichterbij Ayse. Een comfortabel lang vest met een dikke sjaal. Lekker warm.

ayse bahlmann

Misschien een beetje uit de comfortzone, ook zijn we heel blij met set nummer 3 een donkerblauwe krijtstreepbroek, witte blouse en donkerblauw vest. Wij zeggen uberhip.

Het heeft ons echt verbaasd hoe leuk het is om advies te vragen en je te laten stylen door Danielle. Zo kamen we op heel diverse setjes uit, die we misschien zelf niet zo snel zouden kiezen.

Ow en je hoeft echt niet perse een afspraak te maken voor een personal shopdate. Vraag gewoon eens advies als je in de winkel bent, of vraag eens aan één van de lieftallige dames of ze een leuk setje voor je willen samenstellen. Ze doen het met alle liefde en zo laat je je nog eens echt verrassen en inspireren. Want het is zo leuk!!

Wij wensen je alvast heel veel shopplezier!

-Ays en San-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

After

 

Geef een reactie