Pim Menco geeft je Menkbrows!

Vorig jaar zomer ontdekten we make-up artist Pim Menco al tijdens een make-upworkshop. Toen kregen we tips en tricks bij het aanbrengen van onze avond-make-up en wat zagen we er mooi uit he! Hier lees je ons blog terug.

Ays en SanSindsdien zijn we fan van Pim. Hij verzorgde Sanna’s bruidsmake-up en ook Ayse heeft een afspraak staan voor proef make-up voor haar bruiloft.

Maar waar we ook regelmatig bij Pim voor binnenlopen zijn de wenkbrauwen. Wij vinden wenkbrauwen nogal belangrijk, ze bepalen een groot gedeelte van je uitstraling en weten ook dat veel dames (en vast ook heren) het lastig vinden om een juiste vorm te vinden. Wij moeten er niet aan denken om met een omgekeerde Nike-teken als wenkbrauw te lopen. Daarom laten we onze wenkbrauwen altijd doen door onze professional Pim!

Voordat we Pim ontdekten lieten we onze wenkbrauwen op geheel professionele wijze epileren met een touwtje bij een Turkse kapster, toen zij stopte met haar zaak, was het tijd voor een nieuwe spot. Tijd om de Browbar van Pim Menco uit te proberen! Pim heeft een heuse wenkbrauwbar in zijn winkel op de Voorstraat. Hoe het werkt? Je neemt lekker plaats in de heerlijke stoel en Pim waxt je wenkbrauwen, waarna hij ze in de perfecte vorm epileert. We moeten toegeven dat het een stuk minder pijnlijk is dan met het touwtje. Het leuke en fijne is dat hij je ook goed adviseert hoe je je wenkbrauwen het beste kan vormgeven. Ook legt hij uit hoe je je wenkbrauwen het beste kunt styleren. Het is echt een ervaring! Ow en Pim is zoo gezellig, dat de tijd voorbij vliegt. Dus dames, het is echt de moeite waard. We zijn benieuwd naar jullie ervaring. 

img_1089

13179356_1720328751540106_7701149755968045733_n-1

Wij zijn fan van Menco!

-Ays en San-

1 Comment

  1. Marlies says: Beantwoorden

    Ik kom hier ook sinds kort altijd voor mijn wenkbrouwen ! Net als jullie begonnen met een workshop wat erg leuk was. Pim gaf aan dat je bij hem een wenkbrouw groeiplan kon doen om zo de juiste vorm van je wenkbrouwen te kunnen krijgen. Na tijden zelf epileren/ tekenen en niet de gewenste vorm kunnen krijgen was ik er helemaal klaar mee. Ik ben begonnen bij pim aan mijn groeiplan. Het kost even geduld maar na 2 keer zie ik al zeker verschil! Echt een aanrader! Ben een stuk korter bezig in de ochtend om mijn wenkbrouwen bij te tekenen ideaal! Pim zelf is erg gezellig en net als jullie zeggen de tijd vliegt om! De laatste keer hebben we ook mijn wenkbrouwen geverft zodat ze voller lijken, wat een verschil en het ziet er natuurlijk uit! Ik raad het iedereen aan !

Geef een reactie