Even voorstellen: Rockin’ dame Deborah Verheggen

Rockin'Items

Mogen we je voorstellen aan Deborah Verheggen, 37 jaar en eigenaresse van Fashion Store en Webwinkel Rockin’Items.com. Te vinden in Dordrecht op Voorstraat 94. Ook is zij eigenaresse van het gelijknamige Tassen Label Rockin’Items-Clutchbags. Deze tassen worden inmiddels in meer dan 40 winkels door heel Nederland verkocht. Deborah is getrouwd met Michael Verheggen, eigenaar van KeukenKastenFabriek, gevestigd in hetzelfde pand. Zij hebben samen 2 prachtige dochters, Faye van 14 en Jill van 12 jaar oud. Ze vertelt ons graag over Rockin’ Items & haar Dordrecht!

,,Dordrecht is de plaats waar ik ben geboren, getogen en nog altijd met erg veel plezier woon. 4 jaar geleden ben ik modewinkel Rockin’Items gestart. Onze winkel bevindt zich aan de Voorstraat-Noord, net aan de rand van het centrum van Dordrecht, in een heel mooi 17e eeuws monumentaal pand.

Keukens en kleding!

De winkel deel ik met mijn man, Michael Verheggen, eigenaar van KeukenKastenFabriek. Van maandag t/m donderdag is onze winkel een eigentijdse keukenzaak, als verlengstuk van de gelijknamige webwinkel KeukenKastenFabriek.nl. Wij helpen klanten die op zoek zijn naar een nieuwe keuken en kleuren en materialen kunnen in real-life bekeken worden. Van vrijdag t/m zondag is het mijn domein. Op vrijdagochtend bouw ik de winkel om tot modewinkel en op zondagavond bouw ik de modewinkel weer terug tot keukenzaak. Veel klanten zijn hier altijd erg van onder de indruk en vinden dit leuk en interessant om te horen. Op deze manier wordt de winkel maximaal benut en is de ruimte 7 dagen per week open. Het op- en afbouwen verveelt niet,  ik doe het elke week met veel plezier!”

Lief & Stoer

,,Ik kan er echt van genieten als klanten de deur uit gaan met een smile van oor tot oor, helemaal blij met hun nieuwe outfit. Wat ik zo leuk vind, is dat we dit voorjaar heel veel oud roze in de collecties zien. Zo ook in de collecties in mijn winkel. Persoonlijk vind ik het heerlijk om zo’n mooie, zachte, lieve kleur te combineren met een paar stoere boots of een mooi leer jack. Ik houd echt van de combinatie ‘Lief & Stoer’ of ‘Casual Chic’. Ik geef dit ook vaak aan mijn klanten door, tot op zekere hoogte uiteraard, het moet natuurlijk ook bij de persoon zelf passen.”

Zomertrends

,,Wat betreft de trends deze zomer, zien we weer veel zwierige rokjes en nette jurkjes. Draag dit met een sneaker of een paar stoere boots overdag. En als je in de avond naar een feestje gaat, bijvoorbeeld Friends on Friday, met een mooie hak.” Uiteraard slagen wij zelf ook voor een leuk zomers setjes! Wij zijn meteen verliefd!

 

Luipaard print

,,Ook de luipaardprint blijven we nog veel zien, en vind je dit to much als jurk, rok of top? Kies dan voor een klein luipaardprint tasje, het geeft net dat extraatje aan je outfit. Uiteraard hebben wij de allerleukste luipaardtas zelf in de collectie zitten! Naast mijn modewinkel, ben ik namelijk ook eigenaresse van het gelijknamige tassenlabel, Rockin’Items-Clutchbags. Mooie tassen, vakkundig in Nederland geproduceerd van Italiaans rundleer.”

Kom je op de koffie!

Klanten krijgen bij mij persoonlijk advies, en als ze tijd hebben een lekkere kop vers gemalen Giraffe koffie. Ik vind het erg leuk om te zien dat mijn klanten zich enorm thuis voelen in onze winkel, ik heb echt de leukste klanten van Dordrecht en omstreken! Dit waardeer ik enorm.

Trotse Dordtenaar

,,Op de Voorstraat-Noord lopen veel toeristen, veel afkomstig vanaf de waterbus naar Rotterdam. Wekelijks krijg ik te horen, wat is Dordt leuk! En dat is het ook! Als trotse Dordtenaar ik geef ze graag tips waar ze verder nog meer leuk kunnen shoppen, of lekker kunnen lunchen, borrelen of dineren, zoals o.a. Huis Roodenburg, Brut, Post, Copenhagen,  Khotinsky en natuurlijk Villa Augustus.”

Favoriete Spots

,,Mijn persoonlijke favoriet is Coffeelicious, hier kom ik zelf altijd erg graag. De lunch is er heerlijk en de vers gemaakte taartjes zijn, zoals mijn oma altijd zegt, “alsof er een engeltje over mijn tong piest” (vast een typische Dordtse opmerking, haha)”

Breng jij Deborah een bezoekje?

Rockin’Items is 3 dagen in de week open, van vrijdag t/m zondag. Maar je kunt natuurlijk ook 24/7 online winkelen in haar webwinkel www.rockinitems.com. Wij vinden het leuker om langs te gaan bij Deborah, en zo Deborah zelf ook! De koffie staat klaar!

– Liefs, Deborah, Ays en San –

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie