Shoppen bij Sport2000!

We zijn nu een aantal weken lekker aan de slag met sporten bij Gym Dordrecht.
We weten niet hoe dat bij jullie werkt, maar als je dan een nieuwe outfit hebt dan werkt dat altijd nog een stuk motiverender!

We brachten een bezoek aan Sport2000. We keken er onze ogen uit en werden er ook hebberig van! We gingen op pad met Maria!

De gave sportkleding van Nike en Adidas die kennen we natuurlijk wel! Maar we lieten ons dit keer verrassen en Maria kwam met mooie outfits van Reebok op de proppen. En of we verrast werden. Geen idee dat Reebok zulke hippe outfits had! Maria vertelt ons dat Reebok inderdaad van zijn stoffige imago af is en wat er hip en trending is op het gebied van sportoutfits. Ze doen het vooral goed bij de CrossFitters.

IMG_0813

Het gaat er tegenwoordig heel erg om dat je er goed uit ziet als je gaat sporten! Het mag natuurlijk lekker zitten, maar vooral zolang dat het er goed uit ziet en met elkaar matcht! Dus niet een broek van het ene merk en een top van het andere merk.. en laten we vooral de sportbh’s voor de dames niet vergeten. Die moet ook goed opvallen en ja die mag je zeker zien onder je top vandaan! Kortom de trend is vooral heel veel kleur, je mag zeker opvallen. Dit is bijna net zo belangrijk als de functionaliteit van sportkleding.

En dus vertrokken wij met verschillende stapels het kleedhokje in. Zwart, wit, oranje, paars en zelfs glitters het kwam allemaal voorbij!
Of je nu voor opvallend of minder opvallend gaat. Het is allemaal te vinden bij Sport2000. En Maria zorgt er wel voor dat jij de leukste combi’s aan trekt!

IMG_0779

Wij gingen er uiteindelijk vandoor met een mooi opvallend setje van Reebok! Deze kom je de komende weken dan ook regelmatig tegen als wij aan het sporten zijn bij Gym Dordrecht.

Sportse!

– ¬†Ays & San –

Geef een reactie