Ontspannen in de stad bij Spring City Spa

We vertelden jullie al dat de Voorstraat een mooie nieuwe zaak rijker is, namelijk Spring City Spa.
Om te beginnen heel gaaf om te zien dat er weer een pand op de Voorstraat is opgeknapt EN binnen zit ook nog eens fantastische zaak! Bij Spring City Spa kun je laten verwennen met massages, gezichtsbehandelingen, manicure en nog veel meer!
Tijd om dit zelf te ervaren.

Manicure en Gellak

Wij gingen op onderzoek uit en lieten ons verwennen met manicure en een mooie gellak. We namen achterin de salon plaats aan een hoge tafel, klaar voor onze verwenbehandeling!  Twee gezellige meiden stonden voor ons klaar in hun mooie Spring City Spa outfit en zorgden voor een heerlijke behandeling met zachte handen en en mooi gelakte nagels als resultaat.

Kleurtje kiezen

We begonnen met de gellak, welk kleurtje gaat het worden? Natuurlijk donker voor de winterse dagen! Sanna gaat voor een zwarteblauwe lak en Ayse voor bordeaux. De gellak wordt aangebracht, lekker theetje erbij en ontspannen maar. Wat is het toch heerlijk om je nagels niet zelf te hoeven lakken, het zit ook nog eens veel mooier en gellak blijft lang zitten!

Lekker relaxed, midden in de stad!

Nadat de nagels er mooi uit zien, is het tijd voor de manicure. We waren al ontspannen, maar de warme handdoekjes, scrub, handcrème en olies zorgen er voor dat deze middag erg zen eindigt. Genieten dit! Een aanrader voor een gezellig en ontspannen middagje. En we gaan met zachte handjes en mooi gelakte nagels weer naar buiten.

Opening

Afgelopen 3 weken heeft Spring City Spa haar deuren al stilletjes geopend. Aanstaande zaterdag, 25 november, vindt de feestelijke opening plaats en worden de deuren officieel geopend. Iedereen is van harte welkom om vanaf 14:00 uur een kijkje te nemen. Het belooft een gezellige middag te worden met een visagist van UNG cosmetics, een wijnproeverij, live muziek en feestelijke kortingsacties!

Zien we je zaterdag? Wij zijn fan!

Spring City Spa
Voorstraat 280
www.sprincityspa.nl 

– Ays & San –

 

Geef een reactie