Summer State of Mind

Happy! Het zonnetje schijnt (af en toe)! Vorig weekend geswingt tijdens Wantijpop en daarna genoten van haring tijdens de haringparty. Nu tijd om vooruit te kijken. Wat staat er allemaal op de planning?

Palm Parkies: Zeven maandagen swingen
Gelukkig zijn de festiviteiten in het Wantijpark nog niet voorbij. Van 13 juli tot 24 augustus is er elke maandagavond in het Wantijpark de Parkies! Elke week een concert, gezellig om Dordtenaren te ontmoeten en bij lekker weer kun je eerst gaan picknicken! Dit jaar staan op het programma: Van Dik Hout, Level Six, The Cool Quest,  Frimout, Royal Beat, Wipneus & Pim en Soul Xtreme. Zien we je daar?

Big Rivers
Ook dit jaar is er gelukkig weer Big Rivers! 10 dagen genieten van muziek op verschillende podia in het centrum van Dordrecht, daarnaast natuurlijk ook lekker eten en drinken. En we hebben nieuwe podia op plekken waar wij erg blij van worden namelijk bij Finn’s en bij Otto e Mezzo! Hou je agenda vrij van vrijdag 10 juli t/m zondag 12 juli. Doen we samen een dansje?

Avondje uit in de museumtuin!
Zwoele zomeravonden, gezelligheid en toonaangevende films. Wij zijn erbij!! Wat kan je beter doen op een zwoele zomeravond dan lekker genieten in de buitenlucht van een goede film in de mooiste tuin van Dordrecht, de museumtuin. Neem je zitje, stoeltje of kleedje mee en genieten maar! Op vrijdagavond organiseert het Dordrechts museum samen met Cinema The Movies filmavonden. Kaartjes koop je gewoon aan de deur.

-Ays & San-

 

Geef een reactie