Trouwen in Dordrecht

Het trouwseizoen is inmiddels in volle gang en als toekomstige bruid ben je waarschijnlijk de puntjes op de i aan het zetten, of misschien ben je wel net gevraagd en denk je…waar begin ik?

Ayse trouwde eind april in Dordrecht en nu na haar honeymoon is het tijd voor een overzichtje met de mooiste trouwlocaties van Dordrecht en natuurlijk de beste tips om er op je allermooist uit te zien, zodat je heel de dag kunt stralen! Natuurlijk kun je ook de tips van Sanna van vorig jaar zomer nog even rustig nalezen.

Beautiful by Pim Menco en Peter Borsje

Als bruid wil je er natuurlijk op je allermooist uitzien op je trouwdag en dat kan uiteraard in Dordrecht! Dat betekent dat je haar en make-up fabulous moeten zitten. Nog belangrijker dat jij je de hele dag fabulous voelt. Voor haar en make-up koos Ayse, net als Sanna, voor Pim Menco en Peter Borsje.

Pim Menco

Menco is een echt glamourartist. Ayse ging een week vantevoren langs om haar wenkbrauwen in shape te brengen in de browbar en op haar trouwdag kwam Pim thuis langs voor de make-up! Uiteraard doe je vooraf proefmake-up in de salon, zodat je samen met Pim kan kijken hoe je er op je mooist uitziet tijdens de ‘big day’. Wij zijn al langer fan van Pim en laten ons graag opmaken voor een feestje.

Maar bruidsmake-up is een vak apart, ook nu wist hij Ayse te verrassen en zag ze er prachtig uit. Pim wil je echt in huis hebben op je bruidsdag, gezelligheid gegarandeerd!

Visualz – Peter Borsje

Behalve je make-up is je kapsel natuurlijk ook heel erg belangrijk! Ayse maakte dan ook een afspraak voor een proefkapsel bij Peter Borsje van Visualz op de Voorstraat. Peter had de hele middag vrij gehouden om samen rustig Ayse’s bruidskapsel uit te zoeken en in de krul te zetten. Omdat ze voor krullen en los haar wilde gaan werd er goed getest om het kapsel de hele dag zo mooi mogelijk te houden, en het werkte! Een heel fijn gevoel voor alle bruidjes die van tevoren zeker willen weten dat ze er fabulous uitzien op de ‘big day’.

Wat heel fijn is dat Peter je goed adviseert en meedenkt over details als accessoires. Soms staat een kapsel je misschien niet zo goed als je van tevoren had gedacht en dan is hij ook zo geduldig en flexibel om het aan te passen.

Op de trouwdag kwam Peter lekker thuis om het haar te doen van Ayse, het was eigenlijk nog mooier dan het proefkapsel. We love de curls! Wat vind jij?

Villa Augustus

Nu je alles onder controle hebt wat betreft haar en make-up is een trouwlocatie ook niet geheel onbelangrijk.
De ceremonie vond plaats in het bekende Dordtse Villa Augustus. Het is niet alleen een prachtige trouwlocatie, maar ook een perfecte locatie voor de fotoshoot vooraf en de familiefoto’s achteraf! Kijk zelf maar.

Event Center Dordrecht

‘S avonds was het tijd voor een feestje en ja met 300 gasten was gekozen voor Event Center Dordrecht! Waar alle gasten plaats konden nemen aan mooie ronde tafels en een heerlijk diner werd geserveerd! Daarna was het genieten tot in de late uurtjes van een gezellig feestje in een mooie omgeving.

It’s all about the details!

Als bride (to be) weet je dat je to-do list hebt van hier tot…
Dus zijn er altijd een aantal zaken die last minute gedaan worden, omdat je ze vergeet, ze niet hoog genoeg staan op je to-do list of gewoonweg omdat je niet kan kiezen.

Allure Crystals & Jewels

Ayse had een beetje last van keuzestress betreffende haar sieraden. Wel doen of niet doen? Veel of weinig? Heel veel geprobeerd… kon niet kiezen. Tot ze twee dagen voor de bruiloft Allure nogmaals binnenstapte en lieve Agnes haar natuurlijk alle mogelijkheden liet zien. Zo kwam toch heel snel de perfecte match. Prachtige hangers van Swarovski, simpel, maar elegant. Nog steeds heel blij mee. Love it.

Rockin’ Items

Dan het ringendoosje, zoiets waar je misschien niet heel lang bij stilstaat! Maar dan heb je iets in je hoofd en dan moet je het natuurlijk ook hebben. Ja inderdaad, ook nog eens twee dagen voor de bruiloft!

Je vindt het waar je het misschien niet heel snel verwacht, maar wel in een van Dordts leukste winkeltjes, waar we gelukkig graag komen. Weer de perfecte match! Een vijfhoekig glazen doosje, gewoon bij Rockin’ Items. Meteen een setje van drie verschillende formaten gekocht, voor alle andere sieraden! Deborah was zo lief om te zorgen dat het ringendoosje nog op tijd bij Ayse was, ondanks dat de winkel gesloten was.

Van der Schans

Het prachtige boeket van Ayse is van Van der Schans Bloembinders in Dordrecht! Dit was een van de punten waar ze geen controle over had, maar haar aanstaande en Van der Schans Bloembinders hadden samen het perfecte boeket samengesteld, helemaal in stijl van de bruiloft!

Zoals je ziet heb je als Dordtenaar genoeg leuke winkeltjes en lieve mensen om je grote dag perfect te organiseren en ook op de dag zelf biedt Dordt je de mooiste plekje om te genieten!

Dat hebben wij in ieder geval volop gedaan!

-Ays en San –

 

Foto’s: Dieuwertje Photography

1 Comment

  1. Dordrecht is niet de eerste trouwlocatie die in mij opkomt. De foto’s zien er echter erg goed uit. Wellicht heb ik ooit ook een trouwerij in Dordrecht.

Geef een reactie