Trouwen in Dordrecht

Wat ontmoeten wij toch leuke ondernemers uit Dordt voor ons blog! Dit keer geen retailer of eigenaar van een horeca zaak, maar een Wedding planner! En wel Eveline van Wedding Eve. We spraken af bij haar favoriete trouwlocatie.. Villa Augustus

Soms kom je gewoon heel enthousiaste ondernemers tegen en dan vinden we het leuk om daar over te schrijven, zo nu ook! Eveline is nog niet zo lang begonnen aan een nieuw avontuur in haar leven. Voorheen was ze jurist, maar na haar eigen bruiloft in 2007 kwam ze er achter dat het organiseren en plannen van een bruiloft haar toch wel erg ligt! Na een paar jaar trok ze de stoute schoenen aan, deed ze een opleiding tot Wedding Planner en sinds 2014 is ze actief als Wedding Planner.
Tijdens het gesprek wordt duidelijk dat de achtergrond als jurist ook tijdens een bruiloft goed van pas komt. Eveline staat stevig in haar schoenen, weet van aanpakken en is goed in organiseren en regelen! Eveline kan de gehele organisatie van je bruiloft voor haar rekening nemen, zorgen dat de aankleding fantastisch is, op de dag zelf als ceremoniemeester aanwezig zijn of je helpende hand zijn en meedenken over leuke ideeën om je dag nog leuker en mooier te maken! Ga je trouwen en vind je het leuk om eens met iemand van gedachte te wisselen? Neem eens een kijkje op haar site

Eveline nam ons mee in haar favorieten in Dordrecht als het om trouwen gaat! Ze vindt het leuk en belangrijk om met lokale ondernemers te werken, en daar houden wij natuurlijk ook van!

Foto’s zijn van Ricon Fotografie

Wat doen we aan?
Wat kleding betreft zijn haar favorieten; La Nova voor de dames en Alexander Roodfeld voor de heren! Alexander Roodfeld is goed bekend in Dordrecht, en je kunt er dus ook terecht voor je trouwpak! La Nova is een intieme winkel, waar je erg leuk en persoonlijk geholpen wordt. De dames van La Nova zitten op de Voorstraat.

Waar te trouwen?
Als het aan Eveline ligt, hoeft dat niet traditioneel in het stadhuis, maar bijvoorbeeld in de tuin van het Dordts Museum of in de Limonaiazaal van Villa Augustus.

Waar te borrelen of dineren?
Als je voor een leuke borrel kiest, blijft Brut haar favoriete plek, en dan natuurlijk het liefste in de tuin! Voor het eten komt ze graag weer terug bij Villa Augustus, bij Bellevue aan het water, of adviseert ze juist een kijkje aan de overkant van het water te nemen bij Zomerlust.

Voetjes van de vloer
Als je een leuke locatie zoekt, voor een intiem gezellig feest, dan gaat de voorkeur van Eveline uit naar Dolhuis.

Foto’s
Er zijn zoveel mooie plekjes in Dordrecht, maar er worden ook wel erg veel foto’s bij de geijkte plekjes gemaakt. Als het aan Eveline ligt moet je in het Energiehuis zijn, bij Dordt Yard, op het Beverwijcksplein, of ergens op een boot!

Tip van Eveline
Veel mensen hebben de dag tip top in orde, met strakke schema’s. Maar Eveline merkt dat het lunch of ontbijtmomentje nog wel eens wordt vergeten, en dat is natuulijk zonde, helemaal met alle leuke adresjes die je hier hebt. Zorg er bijvoorbeeld voor dat Nobel’s Brood, Coffeelicious of Christa’s Cookies wat lekkers voor je klaar heeft liggen!

Waarom Eveline?
Stress bestendig
Niet snel gek te krijgen
Ze kan makkelijk met iedereen door een deur
Ze is creatief en heeft leuke ideeën, om dat te ervaren moet je maar gewoon eens met haar kletsen!
Ze zorgt dat alles is geregeld
Eveline is voor en tijdens je bruiloft je temporary best friend!

 

 

 

 

Ays & San –

Volg ons op Facebook & Instagram

Geef een reactie