Dordrecht geurt!

Konden we jullie via ons blog maar geuren laten ruiken. Dat lukt niet, maar misschien krijgen we jullie wel net zo enthousiast door dit blog en de foto’s over een geweldige aanwinst voor Dordrecht. Namelijk Vicino Sei.

Vicino Sei is een kleine exclusieve boutique te vinden aan de Wolwevershaven in Dordrecht waar ze unieke Italiaanse parfum verkopen.

Janou en Gertjan zijn de eigenaren van deze boutique. Ze wonen sinds het najaar in het 400 jaar oude pand en hebben begin december hun boutique geopend.

Al in de deuropening komen de heerlijke geuren je tegemoet. Janou en Gertjan  hebben gekozen voor 4 verschillende Italiaanse geurlijnen, met ieder mooie unieke parfums. Allemaal verschillend, maar wel complementair aan elkaar. Iedere parfum heeft een ander verhaal voor de neus. De geuren zijn allemaal anders, dus voor ieder wat wils! Wij hebben onze favorieten in ieder geval al wel bepaald!

Het begon allemaal met de geur Syconicum van Maria Candida, die ze in Italie tegenkwamen en direct verliefd op werden. De geuren van Maria Candida Gentile kwamen als eerst in het assortiment en deze is vervolgens uitgebreid met Lorenzo Villoresi, Il Profvmo en Ortigia.

Wij zijn erg blij met deze nieuwe parfums en komen er graag terug!

 

– Ays & San –

 

Geef een reactie