Werken in Dordrecht doe je bij

Werk jij altijd thuis of doe je ook graag elders inspiratie op om te werken? Tegenwoordig, in de tijd van het nieuwe werken, hoef je niet altijd op kantoor aanwezig te zijn om te werken. Dit kan ook vanuit huis of een andere inspirerende plek.
Als wij samen afspreken om een blog te schijven of plannetjes te maken, dan doen we dat graag in de stad! Toen we de afgelopen tijd aan het werk waren op verschillende plekken leek het ons leuk om hier eens een blog over te maken! We hebben een paar spots waar wij het prettig vinden om de laptop open te klappen en aan de slag te gaan.

Restaurant Post
Wat een fijne plek is dit. Iedere doordeweekse dag al om 8 uur s ochtends open, waardoor je lekker op tijd kunt beginnen. Het is rond half 9 nog rustig, maar koffie en ontbijt staan voor je klaar! Je hebt aan de rechterkant van de zaak verschillende zitjes, zoals een lange tafel waar je rustig kunt en ruim zitten! Ook het stopcontact zit daar om de hoek. Naarmate het wat later op de ochtend wordt is het er drukker, maar nog steeds een prima plek. Je hebt er gratis WiFi, dus laptop mee, koffie erbij en je kunt aan het werk!

Stadsbranderij
Op de Vriesestraat zit sinds eind 2015 een koffiezaak. Wij kwamen er vroeger vaak, toen Hoogbezoek er nog zat. Maar nu heeft het mooie pand een andere bestemming en wel die van de stadsbranderij. Er wordt hier koffie gebrand, je kunt er koffie drinken en koffie kopen. En wij hebben er nog een nieuwe activiteit aan toegevoegd, namelijk een fijne werkplek. Op vrijdagochtend klappen wij onze laptops uit en strijken we neer aan de leestafel van de stadsbranderij. Je wordt er vriendelijk geholpen en een fijne cappuccino wordt er klaargemaakt. WiFi is uiteraard beschikbaar en ook voor een achtergrond muziekje wordt gezorgd. Het is er sfeervol, en je wordt geïnspireerd door de mooie inrichting.

HNK
En dan hebben we nóg een mooie locatie, die zeker de moeite waard is voor de ondernemers onder ons! Geheel nieuw aangekleed is het pand schuin tegen over het station. Naast Ten Holter advocaten vind je HNK, Het Nieuwe Kantoor. Inmiddels al in veel steden te vinden en sinds maart 2016 ook in Dordrecht! Hoe leuk is dat?! Je hebt er flexplekken, je kunt er vergaderen in een van de mooie ruimtes en je kunt er zelfs een kantoor huren. Het is zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen, je laptop neer zetten en aan de slag te gaan. Genoeg inspiratie. En met het lekkere weer van nu kun je in de tuin genieten van een welverdiende pauze.

– Ays & San –

2 Comment

 1. Wat gaaf om dit te ontdekken! Ik had geen idee dat er in Dordt ook aan flexwerkplekken gedaan werd. Heel blij met jullie post.
  En gewoon blij met de ontdekking van jullie hele blog. Want dames, dit is exact wat ik zoek om Dordt beter te leren kennen nu ik hier steeds meer tijd doorbreng en misschien ook hier ga wonen. Groot gelijk dat jullie trots zijn op jullie stad, ik ben alvast verkocht!

  1. aysesanna says: Beantwoorden

   Hoi Marijke,

   Wat leuk om te horen! Veel plezier er mee!

   Groeten
   Ays & San

Geef een reactie