Wijntje op de Spuiboulevard bij DOK

Vrijdagmiddag, hard gewerkt en tijd voor een wijntje! Waar doe jij dat? Wij hebben een leuke nieuwe hotspot gevonden waar dit erg goed kan. We hebben het over DOK Bar en Bites. Wellicht ken je ze al uit Zwijndrecht, en nu ook in Dordt te vinden op de Spuiboulevard naast het VVV Kantoor.

Mooie Spuiboulevard

Wij vinden het erg gaaf om te zien dat steeds meer ondernemers zich vestigen op en rond de Spuiboulevard. Het wordt steeds mooier als je de stad in komt vanaf de stationzijde. En hier aan toegevoegd; DOK Bar & Bites. Zin in een wijntje en een hapje? Dan moet je hier zijn. Liever een biertje? Uiteraard hebben ze dat ook voor je.

Wijn en Bites

Bij DOK Bar & Bites hebben ze een uitgebreide kaart met allerlei lekkere wijntjes. Kan je even niet kiezen? Geen zorgen, de bediening helpt je meer dan graag met het maken van een goede keuze. En bij een goed glas wijn, hoort natuurlijk een plankje met lekkers. Je kunt kiezen uit Bar Bites, Finger Bites en Dinner Bites. De keuze is aan jou, je kunt heerlijk mixen en matchen! Wij gingen voor de mini hamburgertjes, het kaasplankje, de chinese pannenkoekjes en de Spaanse kippetjes. Om je vingers bij af te likken! Natuurlijk met een lekker wijntje!

 

Sfeervol

Het is leuk ingericht en niet al te groot. Je loopt tegen een gave bar aan, er zijn leuke hoekjes en zitjes gecreëerd en het is mooi afgewerkt. Al vanaf het moment dat je er binnenloopt is het een plezier om er te zijn! En ook heel leuk dat zoveel mensen Dok nu al weten te vinden.

Wij zijn fan! Proost en tot snel Dok 😉

– Ays & San –

Geef een reactie