Winkelen bij Bahlmann

Shoppen! Welke vrouw houdt er niet van? Wij in ieder geval wel!

Ook wij bestellen online steeds vaker onze kleding, maar toch is het nog steeds de moeite waard om een bezoek aan een fysieke winkel te brengen. Je kunt gewoon lekker passen, als het niet goed is hang je het terug, en er is altijd iemand die je kan helpen voor een andere maat of een leuk bijpassend kledingstuk. Dit kan ook in Dordrecht.

In Dordt zitten verschillende mooie kledingwinkels, waaronder Bahlmann Mode. Bahlmann Mode is een bekende kledingwinkel voor veel dames in Dordrecht, maar we zien er nog niet altijd de jongere doelgroep binnenlopen. Wij gingen op onderzoek uit.
Als je Bahlmann binnenkomt word je direct verwelkomt door de vriendelijke dames en door Kees Buchem, als enige man. Met de nadruk op dames, want Bahlmann is een kledingzaak voor dames. Op dit moment is er Sale. Nu moeten wij eerlijk zeggen dat we niet zo goed zijn in Sale. Toch doen we een poging! En daarna snel door naar de nieuwste collectie.

Bahlmann heeft veel verschillende merken. 70 om precies te zijn. Hiervan zijn er een hoop ons niet bekend. Tijd om deze te ontdekken. Wanneer we de winkel in lopen duiken we automatisch de linkerhoek in, omdat ons oog getrokken wordt naar leuke truien van Penn & Ink N.Y.

Het valt ons op dat het aanbod heel groot en divers is. We blijven met name aan de linkerkant hangen, omdat die ons het meest aanspreekt. We horen het de eigenaar ook zeggen, je kunt hier met 3 verschillende generaties komen winkelen en allemaal slagen! Wij hebben onszelf voor het gemak geschaard tot de 3e generatie en kunnen wel zeggen dat het klopt. Met onze handenvol gaan we de kleedkamer in.

 

Na ons rondje door de winkel zijn wij fan geworden van de merken YaYa, Penn & Ink N.Y, 10 Days en AAIKO. Van Penn & Ink N.Y. zien we vooral heerlijke truien waardoor we bijna zin krijgen in de herfst, met een kop thee op de bank. Ook nu kun je ze al prima aan doen met een korte broek of rokje, blote benen en leuke sneakers er onder.
Ook voor een leuke hoed, sjaal of tas kun je bij Bahlmann terecht. Wij zeiden al, ook je festival outfit kun je hier scoren!

regenjas (2)

Maar dat is niet alles, want we liepen nog tegen een top item aan! Laten we eerlijk zijn helaas schijnt de zon niet altijd in Dordrech, een super hippe regenjas van het merk Rain is dus geen overbodige luxe. We hebben hem even gepast, en besloten dat we hiermee wel een flinke hoosbui kunnen weerstaan en nog hip blijven ook!

Volg Bahlmann Mode ook op Instagram.

  • – Ays & San –

 

1 Comment

  1. Ziet er zeker uit als een leuke winkel, Dordrecht lijkt mij sowieso wel een leuke stad om in te shoppen. Ben er wel eens geweest maar nog nooit echt geshopt!

Geef een reactie